Kerst in het Castellum

Tijdens de kerstvakantie is iedereen van harte welkom bij Castellum Hoge Woerd. Er zijn activiteiten voor jong en oud.

CastellumCafé
Bezoek op kerstavond het CastellumCafé. De reserveringen voor het diner gaan hard, maar buiten staan de vuurkorven klaar en wordt er traditiegetrouw warme chocomel en glühwein geserveerd. Er is een bierproeverij van brouwerij ’t IJ en de La Trappe bieren én je kunt kennismaken met hun nieuwe wijnen van Neleman.
Op tweede kerstdag staat er een smaakvolle kerstbrunch op het programma. Klik hier voor meer informatie.

Podium Hoge Woerd
Tijdens de kerstvakantie openen drie theaters in de regio Utrecht hun deuren voor de grootste theatersnoeptrommel van Nederland. Festival Winterkost is tot aan de rand gevuld met kwalitatief, avontuurlijk en smakelijk jeugdtheater. In Podium Hoge Woerd kunnen jong en oud genieten van o.a. Benjamin de Beer 4+ op zondag 29 december en Meneertje Meer 3+ op vrijdag 3 januari. Klik hier voor alle voorstellingen en toegangskaartjes!

Steede Hoge Woerd
Kom kaarsen van bijenwas maken op Steede Hoge Woerd. Een gezellige activiteit voor het hele gezin. In de donkere dagen van de kerstvakantie breng jij een lichtje in de duisternis. Een zelfgemaakt lichtje. De workshops vinden plaats op vrijdag 27 december en 3 januari. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Museum Hoge Woerd
Ook in de kerstvakantie kun je bij Museum Hoge Woerd ronddwalen in de interactieve expositie ‘3000 jaar wonen en werken’, het Romeinse schip De Meern 1 bewonderen en de omwalling beklimmen. Een speurtocht is gratis af te halen bij de balie van het Castellum. Rondleidingen zijn er iedere zaterdag en zondag om 15 uur en de audiotour is gedurende de openingstijden beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Aangepaste openingstijden
– Op 1e kerstdag is Castellum Hoge Woerd gesloten.
– Op 2e kerstdag gelden de normale openingstijden voor Steede Hoge Woerd en Museum Hoge Woerd. Het CastellumCafé is tot 16.00 uur open.
– Op oudjaarsdag is Castellum Hoge Woerd tot 16.00 uur geopend.
– Op nieuwjaarsdag zijn Museum Hoge Woerd en Steede Hoge Woerd gesloten. Het CastellumCafé is wel open.

Castellum Hoge Woerd is een vuurwerkvrije zone om stress bij de boerderijdieren zoveel mogelijk te voorkomen.Deel dit bericht