Lente-Uitjes

Zie jij de schoonheid van het abnormale? Heb je wel eens een Binnenbeest ontmoet? Ken jij indianenwijsheden? Hoe maak je met fantasie een nieuwe werkelijkheid? Kun je alles weten? Waarom is de kleur van jongens blauw en van meisjes roze? Over deze en nog veel meer vragen gaan de mooiste jeugdtheatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie bij Podium Hoge Woerd.

Lente-Uitjes vindt plaats in vijf theaters in de regio Utrecht. Deze editie zijn er lekker veel voorstellingen van De Dansers, een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten. Maak van je vakantie een groot feest met leukste voorstellingen én veel extra activiteiten!

Bekijk het hele programma op www.podiumhogewoerd.nl.

Plan -D / Andreas Denk – Floris 6+
zo 24 feb – 14.00u
Een verrassende reis door de geschiedenis, met zingende ridders, dansende jonkvrouwen en dappere minstrelen. Over moed en heldendom, over je eigen kracht vinden en je dromen waarmaken.

De Dansers – Lepeltje Lepeltje 4+
di 26 feb – 15.00u
1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en misschien zelfs een keertje vliegen. Indrukwekkende acrobatische dans en dromerige muziek van De Dansers; een voorstelling over vrijheid, geborgenheid en durf.

BonteHond – Vadertje Moedertje 6+
wo 27 feb – 15.00u
Is de wereld roze en blauw? Het meisje mooi en gehoorzaam, de jongen stoer en actief? ‘Vadertje Moedertje’ is een sprookje maar dan anders.

Het Filiaal theatermakers – ISHI, indianenwijsheid voor de 21e eeuw 8+
do 28 feb – 15.00u
Ishi wandelt plots de moderne wereld in. ISHI is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en gaat over wat er gebeurt als je nieuwsgierigheid groter is dan je angst.

BonteHond – Pak’m 3+
vr 01 mrt – 11.00u en 15.00u
Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren. PAK’M!

Belle van Heerikhuizen / STIP – De wereld & Ko 8+
za 02 mrt – 19.30u
Fantasierijke en muzikale voorstelling over een jongen die ervan droomt beroemd te worden. En over de zoektocht naar het geheim van zijn moeder.

De Dansers – Binnenbeest 5+
zo 03 mrt – 15.00u
Soms verander ik in een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Maar bij de meeste grote mensen wordt hun Binnenbeest weggestopt, tam gemaakt en opgesloten. Dat is toch zielig? Red het Binnenbeest!

Deel dit bericht