25, 26 en 27 januari

Nationaal Theaterweekend

Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019 vieren we theater! Dat doen we met verrassende voorstellingen voor €10,- en veel gratis randprogramma. Kom je ook genieten van alles wat het theater te bieden heeft?

Kijk voor het hele programma en kaarten op www.podiumhogewoerd.nl

Programma
Alex Ploeg – Ultimatum
vr 25 jan – 20.00u
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Een coming of age story, après la lettre van het Comedy Talent van 2018.

Het Laagland – Gewoon Held 8+
za 26 jan – 19.30u
Vier superhelden gaan de ‘mission impossible’ aan om gewoon te zijn in dit kleurrijke superavontuur. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij horen.

Fernando Lameirinhas & band – CUBA IN
zo 27 jan – 15.00u
Op zijn reis naar Cuba raakte de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas in de ban van de Cubaanse Son met zijn Spaanse en Afrikaanse ritmes. Geheel in die traditie schreef Fernando nieuwe liedjes en fado’s.

Extra activiteiten
Theaterspreekuur
vr 25 jan – 19.00u
Tijdens het Nationaal Theaterweekend houdt Marjan een speciaal cabaret- en kleinkunst-theaterspreekuur en helpt ze je kiezen uit ons voorstellingsaanbod.

Workshop Theatertechniek 8+ – UITVERKOCHT
za 26 jan – 18.30u
Benieuwd wat een theatertechnicus doet voor de zaaldeuren open gaan? Technicus Thomas vertelt er alles over en gaat met jou en onze led theaterlampen aan de slag.

Inleiding Fernando Lameirinhas
zo 27 jan – 14.00u
Hoe komt een artiest aan zijn inspiratie? Programmeur Marjan van Huijstee gaat in gesprek met de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas over zijn roots, zijn reis door Cuba en de voorstelling CUBA IN.

Deel dit bericht