wo 1 t/m zo 12 mei

Romeins Festijn

Van gladiatorengevechten en gladiatrixengevechten tot een Romeinse bruiloft, dobbelen in de Romeinse kroeg of een sieraad maken voor je moeder. Het kan allemaal tijdens het Romeins Festijn in Castellum Hoge Woerd van woensdag 1 tot en met zondag 12 mei!

Beleef de Romeinse rijkdom in Castellum Hoge Woerd!
Volg op woensdag 1 of donderdag 2 mei een Soldatentraining bij Baroen of ga mee Op onderzoek met Scipio en Ferrarivs op dinsdag 7 of vrijdag 10 mei. Kom woensdag 8 mei naar de lezing Landschappen langs de Limes in Romeinse tijd door fysisch geograaf Marieke van Dinter of geniet donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei van de Theatervoorstelling Metamorfosen van Theatergroep Aluin.

Slotspektakel 12 mei
Breng een Offer aan Juno, volg een Gladiatorentraining, bekijk de Wisseling van de wacht en maak een Romeinse bruiloft mee! Luister naar Romeinse verhalen, aanschouw het Gladiatorenspektakel en ga mee met de Rondleiding ‘Daar komen de vrouwen’. Maak je mooi, Drink en speel in de Romeinse kroeg en maak een pijl en boog, of je eigen Romeinse bling of Ring met scherf.
Kijk voor meer informatie over het Slotspektakel op www.museumhogewoerd.nl

Wo 1 t/m zo 12 mei
Kijk voor meer informatie op
www.museumhogewoerd.nl

Deel dit bericht