26 dec. t/m 6 jan.

Winterkost

Maak van je vakantie één groot feest en kom naar Winterkost! Geniet de hele kerstvakantie van de leukste jeugdtheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar en hun familie. Met poppen, een ongelukkig boompje, het vertrouwde Rupsje Nooitgenoeg, een verwarde eend en heel veel muziek.

Mark Theater – Rupsje Nooitgenoeg 2+
wo 26 dec – 14.00u
Een hartverwarmende familievoorstelling waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van kinderboekenschrijver Eric Carle op magische wijze tot leven komen met prachtige kostuums en poppen

Maas theater en dans – Hallo Familie 8+
vr 28 dec – 19.30u
Hallo familie is een fantasievolle, winterse voorstelling over je ouders en andere wonderlijke wezens. Een cartoonesk avontuur vol met grapjes en onverwachte gasten.

Alle hoeken van de kamermuziek – Het Boompje 4+
zo 30 dec – 11.00u en 14.00u
Een ontroerende en intieme winter-opera over een klein dennenboompje dat niet gelukkig is en net zo mooi wil zijn als de andere bomen. Zijn wens gaat in vervulling, maar anders dan hij had gedacht.

Het Houten Huis – Muziek van Beneden 5+
wo 02 jan – 15.00u
Muzikale familievoorstelling vol humor en beeldende poëzie voor iedereen die buren heeft. Over een bijzondere straat vol dichte deuren, overlopende harten en muziek die door alle muren dringt.

Duda Paiva Company – De Sprookjeskoningin 7+
vr 04 jan – 15.00u
De ontroerende muziek van Henry Purcell wordt gecombineerd met het absurd komische en soms sinistere universum van de poppen van Duda Paiva Company.

Kim van Zeben – Eendje 6+
zo 06 jan – 15.00u
Een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Ga mee op een komische en muzikale roadtrip door het leven van Dobber, een eendenleven vol pech en ongeluk.

Deel dit bericht