Zomerse Zondagen

Een middeleeuws ridderspektakel, aanstekelijke dans, swingende sprookjes en een 42-koppig orkest. Wees welkom bij de zomerse concerten en voorstellingen op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd. Strijk neer op het terras of breng een picknickkleed of tuinstoel mee voor in het gras.

De openluchtvoorstellingen zijn vrij toegankelijk (tickets niet nodig). Een donatie wordt op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie op www.podiumhogewoerd.nl


Muziek in de Meern – The Primary Sources
Zo 09 juni – 15.00u
Muziek in de Meern presenteert barokensemble The Primary Sources. Barokfluitiste Kristen Huebner en forte-pianiste Lucie de Saint Vincent onderzoeken de overgang van barok naar klassiek en spelen stukken van Bach’s zoon Johan Christian Bach, Haydn en Mozart.

Het Kleine Theater en band – De Sprookjesrevue 3+
Zo 16 juni – 15.00u
De herkenbare sprookjes van het Kleine Theater hebben altijd een verrassende wending. Samen met een band heeft Het Kleine Theater de leukste liedjes en scènes uit alle voorstellingen verzameld in een feestelijk en swingend revue.

Creative College
Zo 23 juni – 15.00u
De dansers van De Urban dansopleiding Creative College nemen je mee in de culturele belevingswereld van hip hop.

ZIMIHC – A Lazy Sunday Afternoon
Zo 30 juni, 21 juli, 11 augustus & 1 september – 14.00u – 17.00u
ZIMIHC is weer terug met A Lazy Sunday Afternoon. Op vier zondagen kun je vanaf je picknick kleedje genieten van live muziek.

Jeroen Schipper en Emily van Orsouw – Papa Gaai ging fietsen 2+
Zo 7 juli – 15.00u
Een papegaai op een fiets, dat kan toch niet? Ja hoor, in liedjes kan alles! Jeroen Schipper weeft tekst, muziek, dans en fantasie door elkaar tot een liedjesfeest waarbij het publiek volop mee mag klappen, zingen en dansen.

De Anitaas
Zo 14 juli – 15.00u
Heerlijke Nederlandstalige, Duitse én Engelse meezingers van toen en nu van deze podiumbeesten. Bij de Anitaas staat de interactie met het publiek centraal in een humoristisch, maar ook ontroerend concert.

Ricciotti Ensemble
Zo 28 juli – 15.00u
Na hun overweldigende optreden vorig jaar keert het Ricciotti terug met een programma met aanstekelijke muziek uit Georgië. Klarinettist Levan Tskhadatze speelt samen met 42 amateur- en professionele musici.

Static – Dance Hypes 6+
Zo 4 augustus – 15.00u
Stilstaan is geen optie in deze energieke reis door de tijd met dansen en modeaccessoires uit de jongerencultuur: van de wals uit 1900 helemaal naar Dance Hall anno nu.

Theatergroep Hilaria – Het Jaarfeest van St. Hilarius 4+
Zo 18 augustus – 15.00u
Tijdens het jaarfeest viert iedereen feest, van de jonkvrouw tot de bezembinder. Een vrolijk, middeleeuws ridderspektakel voor jong en oud met muziek en kleurrijke kostuums.

Samira’s Blues
Zo 25 augustus – 15.00u
Samira Dainan volgt het nomadische spoor van haar voorouders in Marokko, het Atlasgebergte en de Sous. Terug in Amsterdam schrijft en componeert ze bezielde songs voor haar kersverse band: magnetiserende Noord-Afrikaanse muziek in Arabisch, Tamazight en Frans.

Deel dit bericht